Први глас Звездаре

Програмска активност Први глас Звездаре, у оквиру Звездаријаде – фестивала културе младих се и ове године одржава у Шестој београдској гимназији. Организоваће се музичке радионице, на којима ће млади имати прилику да усаврше своје извођење, и такмичење у две категорије – поп/рок и етно/класика. 

Душан Дуда Безуха, познати музички радник, Звездарац, вишегодишњи сарадник у реализацији музичких програма у оквиру Звездаријаде, ће учесницима радионица давати савете како да унапреде своје извођење, модификовати и прилагођавати матрице и учити их техникама како да савладају трему пред наступ. Својим богатим музичким искуством и позитивном енергијом снажиће младе да без страха подрже и развијају своје таленте и покажу своје умеће. Радионице ће се одржавати у свечаној сали Шесте београдске гимназије по следећем распореду:

  • Уторак, 7. новембар, у 12:00,
  • Понедељак, 13. новембар, у 12:00,
  • Петак, 17. новембар, у 12:00,

Заинтересовани полазници се могу пријавити на адресу pomocnik@vigimnazija.edu.rs  или sonja.stamenovic@zvezdara.org.rs или доћи на прву музичку радионицу и тамо се пријавити. 

Уколико се за музичке радионице пријави велики број младих, након радионица ће се одржати предтакмичење и изабрати 20 најбољих који ће учествовати на такмичењу, које ће се одржати 20. новембра 2017. године, у Шестој београдској гимназији, у оквиру обележавања Међународног дана детета.

Више информација о програмима у оквиру Звездаријаде се може добити путем електронске поште, на sonja.stamenovic@zvezdara.org.rs или телефоном 011/3405-917.