ПРВИ ГЛАС ЗВАЗДАРЕ

Градска општина Звездара и ове године организује Први глас Звездаре, музичку манифестацију која окупља велики број младих. На овогодишње такмичење за први глас Звездаре, у оквиру Звездаријаде – фестивала културе младих, пријавило се 35 учесника, ученика средњих школа. Они ће наступити 14. марта 2013. године, у 18:00 часова, на сцени „Култ“ у Установи културе „Вук Караџић“. Најбољи ће певати и на завршној свечаности Звездаријаде, почетком јуна. Подједнако су заступљене песме домаћих и страних аутора. Учешће прошлогодишњих победника и извођача, али велики број нових учесника, обећава квалитетну забаву и културну манифестацију.

О наградама ће одлучивати жири у саставу Душан Дуда Безуха, познати гитариста, музички продуцент и аранжер, Катарина Азањац Врачар, позната флаутискиња, директорка ОМШ „Владимир Ђорђевић и млади Немања Михајловић, учесник и победник Звездаријаде 2010, који професионално ради као музички продуцент.

Ученици основних и средњих школа, али и остали посетиоци моћи ће да уживају у музичком представљању звездарских средњошколаца.